Ağrıda Asrın Gençleri Konferansı

Ağrıda Asrın Gençleri Konferansı


AĞRI (A.A) - Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi bünyesinde kurulan Bilge Gençler Kulübü tarafından Asrın Gençleri adlı konferans düzenlendi.
     Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Ağırman, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Nezahat Çeçen Konferans Salonunda yaptığı konuşmada, gençlerin yaşlılardan farklı olarak iki avantaja sahip olduklarını söyledi. Gençlerin kendilerinde bulunan nimetlerin farkına varması gerektiğini belirten Ağırman, şunları kaydetti:
     Gençler bu avantajları dezavantaja çevirmemek için çok hassas davranmalısınız. Yaşınız nedeniyle sol defteriniz daha boş olmalıdır. Sizler daha fidanken kendinizi harcamayın. Dallarınızı kırdırmayın. Sizde bulunan sağlık ve sıhhat avantajlarını dezavantaja çevirmeyin. Yarın ahirette hesap verirken solumuzdaki defteri tertemiz açalım. Allah, bir gün meleklere, Bu kulum neler yapmıştır diye sorar. Bazıları kazançlı bazıları da çok zararlı çıkacaktır.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim de üzerilerine düşen misyonun gençlerin ayağının hızla uçurumdan aşağıya yuvarlandığı günümüz ortamında yeniden doğru bir istikamette yol almaları için onları yönlendirmeye çalıştıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Ağrı / Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ağrıda Asrın Gençleri Konferansı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER