Ağrıda Kurban Kardeşliği programı

Ağrıda Kurban Kardeşliği programı


AĞRI (A.A) - Ağrı Genç İşadamları Derneği (AGİAD) tarafından Kurban Kardeşliği adlı program düzenlendi.
     Özel Nizamiye İlköğretim Okulunda düzenlenen programa, Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ak Parti Ağrı milletvekilleri Fatma Salman Kotan, Ekrem Çelebi, Mehmet Kerim Yıldız ile Ağrılı iş adamları katıldı.
     AGİAD Başkanı Mevlüt Bayındır, programda yaptığı konuşmada, Türkiyenin çeşitli yerlerinden Ağrıya gelen iş adamlarına teşekkür etti.
     İş adamlarının bayramda ailelerini bırakarak, Ağrılılarla bayramlaşmak için kente geldiklerini ifade eden Bayındır, Bu fedakarlığı kelimelerle anlatmak zordur. Kardeşliğimizin ve birliğimizin çeşitli şekillerde sınandığı bir dönemden geçmekteyiz. Bu nedenle birlik ve kardeşlik duyguları etrafında Kurban Bayramını birlikte idrak etmemiz bizler için çok anlamlıdır dedi.
     Ağrının eğitim-öğretim, sanayi ve istihdam gibi sorunlarının olduğunu anlatan Bayındır, Bu sorunların çözümü için yeni bir hamlenin şafağını yaşıyoruz. Bizlerin de hedefi, ilimizin kalkınması ve çocuklarımızın en güzel eğitimi alarak milletine hizmet eden bireyler olmalarıdır. Bizlerde bu gaye uğruna çaba sarf etmekteyiz dedi.
     Vali Tekinarslan ise Ağrıya gelen iş adamlarına teşekkür ederek, bu ziyaretlerinin sürekliliğini istedi.
     Programın sonunda Vali Tekinarslan, dernek tarafından hazırlanan plaketleri iş adamlarına verdi.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey - Metin Karip
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ağrıda Kurban Kardeşliği programı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER