Ağrıda Sportif Koordinasyon Toplantısı yapıldı

Ağrıda Sportif Koordinasyon Toplantısı yapıldı


AĞRI (A.A) - Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce Sportif Koordinasyon Toplantısı yapıldı.
     Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafii Erim, Ağrı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda, 2011-2012 yılında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
     Erim, Ağrıda 2011-2012 yılında atletizm, kayak, güreş, boks gibi spor dallarında önemli başarılara imza attıklarını belirterek, aynı başarıların diğer branşlarda da elde edilmesi için gayret edeceklerini ifade etti.
     Sporun gençler için önemli bir faaliyet olduğunu dile getiren Erim, Milli eğitim müdürlüğümüz, üniversitemiz, müftülüğümüz, il sağlık müdürlüğümüz ve diğer kurum ve kuruluşlarla beraber Valiliğimizin bünyesinde Ağrıdaki gençlik hizmetleri ve spor çalışmalarına ivme kazandırmak ve gençlere spor hizmetini en iyi şekilde sunmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bunun için de ekip çalışmasına ağırlık vermemiz gerekiyor dedi.
     Programın sonunda, 2011 yılında Sırbistanda yapılan Balkan Kayak Kros Şampiyonasında 5 kilometre serbest stilde birinci olan Yonca Karademir ve 5-10 kilometrede üçüncü olan Zozan Malkaça birer Cumhuriyet altını hediye edildi.
    
     Muhabir: Fatma Güven / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ağrıda Sportif Koordinasyon Toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER