Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erat: Ağrıda ticaret ve sanayinin geliştirilmesi için halkın desteği bizim için önemlidir


AĞRI (A.A) - Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mehmet Erat, Ağrıda ticaret ve sanayinin geliştirilmesi için halkın desteğinin önemli olduğunu söyledi.
     Erat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ağrının sanayi ve ticaret açısından son derece uygun bir il olduğunu belirterek, Ağrının kalkınması için halkın desteğinin alınmasının önemli olduğunu söyledi. Amaçlarının Ağrıyı gelişmiş ve refah düzeyi yüksek bir kent haline getirmek olduğunu ifade eden Erat, şöyle devam etti:
     Halkın desteği bizim için son derece önemlidir. Halk karşılaştığı sorunları ve Ağrıda hem ticaret hem de sanayi noktasında eksik gördükleri bir konu varsa bize iletiyorlar. Biz de halkın talebine göre hareket ediyoruz. Bir kenttin kalkınmasında halkın desteği çok önemlidir. Her gün kentte vatandaşlarla bir araya gelip onların sorunlarını dinlemeye çalışıyorum. Zaman zaman da çevre köylere gidip vatandaşın sıkıntılarını dinliyorum. Bu bizim görevimiz elbette. Halkın desteği ve güveni bir ilin gelişmesine büyük katkı sağlıyor.
    
     Muhabir: Fatma Güven / Sagip Sezginer
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER