AGÜV Bilim Kurulu toplandı

AGÜV Bilim Kurulu toplandı


KAYSERİ (A.A) - Abdullah Gül Üniversitesini Destekleme Vakfı (AGÜV) Bilim Kurulu toplantısı yapıldı.
     Vakfın Yönetim Kurulu Başkan Vekili Candan Karlıtekin başkanlığındaki toplantı, Novotelde gerçekleştirildi.
     Toplantıya, AGÜV Genel Sekreteri Sefer Yılmaz, AGÜV Bilim Kurulu üyeleri, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Yücel Altunbaşak, YÖK Üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay, Sabancı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Berker, ODTÜ Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhan Tekeli, Şehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ademoğlu, Bilkent Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Faruk Yiğit, Türk Amerikan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dr. Celal Seçilmiş, İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomi ve Sosyal Araştırma ve Eğitim Merkezi Genel Müdürü Prof. Dr. Savaş Alpay katıldı.
     AGÜ Rektör Vekili Prof. Dr. İrfan Alan, üniversitenin benimsediği misyon, vizyon ve değerlerine uygun olarak geliştirilen eğitim, araştırma ve idari boyutlardaki stratejik amaç, hedef ve faaliyetlerle ilgili sunum yaptı.
     Toplantıda, 2013-2014 akademik yılında açılması planlanan lisans ve yüksek lisans programları ile bu programlara ilişkin taslak müfredat programları görüşülerek, üniversitede açılacak bölümler dışındaki bazı bölümleri kapsayan multi - disipliner yüksek lisans programlarının başlatılması konusu ele alındı.
    
     Muhabir: Yemliha Kurt
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber AGÜV Bilim Kurulu toplandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER