Ahilik haftası

Ahilik haftası -Denizli Belediye Başkanı Zolan: Ahilik bizim özümüz, ustalığımız, bu millete saygı, mesleğe saygı, manevi değerlere saygıyla, helal rızka giden yoldur.


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Ahilik bizim özümüz, ustalığımız, bu millete saygı, mesleğe saygı, manevi değerlere saygıyla, helal rızka giden yoldur dedi.
     AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, AK Parti İl Başkanı Avni Örki, Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol ve esnaflar Ahilik Haftası dolayısıyla Zolanı ziyaret etti.
     Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ahilik kültürünün geçmiş dönemlerden bugünlere gelmiş olmasının, yaşıyor olmasının Denizli için ayrı bir güzellik olduğunu söyledi.
     Denizli Belediyesi olarak milli ve manevi değerlere sahip çıkma konusunda olağanüstü gayet gösterdiklerini belirten Zolan, şunları söyledi:
     Ahilik bizim özümüz, ustalığımız, bu millete saygı, mesleğe saygı, manevi değerlere saygıyla, helal rızka giden yoldur. İnşallah aynı bakışla, aynı duruşla, aynı yaşantıyla sizler de bu kültürü gelecek nesillere aktarıp, hep beraber o mutluluğu yaşarız. Eğer biz kendi değerlerimize sahip çıkabilirsek o zaman biz oluruz. Eğer çıkamazsak başka milletin değerleri bizim değerimiz haline gelir.
     Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Çelikkol da, oda olarak Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaret yaptıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Fatma Karakış / Halil Şahin
     Yayıncı: Ramazan Ercan

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER