Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin,

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin, Gaziantepte -Bakan Şahin, kentte Kurban Bayramı dolayısıyla ziyaret ettiği şehit aileleriyle bayramlaştı


GAZİANTEP (A.A) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantepte Kurban Bayramı dolayısıyla ziyaret ettiği şehit aileleriyle bayramlaştı.
     Bakan Şahin, kentteki temasları kapsamında kısa süre önce Hakkaride şehit düşen özel harekat polisi Ertuğrul Polatın Mücahitler Mahallesindeki evini ziyaret etti.
     Şehit polisin öğretmen eşi Ümmügülsüm Polat, Bakan Şahinden, tayininin Hataydan Gaziantepe çıkarılmasını istedi. Bakan Şahin, konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı ile görüşeceğini söyledi.
     Bakan Şahin, daha sonra Atatürk Mahallesinde Afyonkarahisardaki patlamada şehit olan Mehmet Emre Özelin ailesini ziyaret ederek, aile bireyleriyle bayramlaştı.
     Daha sonra Özgürlük Mahallesine geçen Bakan Fatma Şahin, burada Hakkaride şehit olan Mehmet Can ile Şırnakta şehit düşen Ahmet Bozkurtun yakınlarıyla görüştü.
     Bakan Şahin, son olarak Ramazan Bayramında Gaziantepteki patlamada eşi ve 1 yaşındaki çocuğuyla şehit olan Onbaşı Onur Akerin ailesini ziyaret etti.
     Ziyaretlerinde, yaşanan olaylardan duyduğu üzüntüyü dile getiren Şahin, zaman zaman hüzünlenen şehit yakınlarını teselli etti.
     Okunan duaların ardından şehit ailelerine baş sağlığı dileğinde bulunan Şahin, benzer acıların bir daha yaşanmamasını temenni etti.
     Aileler ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Bakan Şahine teşekkür etti.
     Bakan Şahine ziyaretleri sırasında Vali Erdal Ata, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Sarı, Nejat Koçer, Ali Şahin ile ilçe kaymakamları ve belediye başkanları da eşlik etti.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş - Kemal Karagöz / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER