Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü

Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Bozoğlu: -"Türkiyede, Roman kardeşlerimizin yaşamına olumlu katkı sağlayabilecek politikaların hayata geçirilmesini amaçlıyoruz"


ESKİŞEHİR (A.A) - Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Ömer Bozoğlu başkanlığındaki Roman vatandaşlardan oluşan heyet, Eskişehir Valisi Kadir Koçdemiri ziyaret etti.
     Valilikten yapılan açıklamaya göre, ziyarette konuşan Bozoğlu, "Türkiyede Roman kardeşlerimizin yaşamına olumlu katkı sağlayabilecek politikaların hayata geçirilmesini amaçlıyoruz" ifadesini kullandı.
     Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının sekretaryasının yürüttüğü çalışmalara değinen Bozoğlu, pilot olarak seçilen iller içinde ilk geldikleri kentin Eskişehir olduğunu söyledi.
     Koçdemir de ilgili kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını kaydetti.
     Roman vatandaşlarla ilgili çalışmaların, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünün gündeminde olduğunu belirten Koçdemir, "Biz her zaman ilklerin şehriyiz diyoruz. Böyle bir çalışmada da olumlu manada ilk uygulamaları, ilk sonuçları almak isteriz" açıklamasını yaptı.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER