AK Partide bayramlaşma töreni

AK Partide bayramlaşma töreni


MARDİN (A.A) - AK Parti Mardin İl Başkanlığınca bayramlaşma töreni düzenlendi.
     Kurban Bayramı dolayısıyla Mardin Öğretmenevinde gerçekleştirilen programa, AK Parti İl Başkanı İbrahim Fide, Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, AK Parti milletvekilleri Muammer Güler, Gönül Bekin Şahkulubey ve Abdurrahim Akdağın yanı sıra çok sayıda partili katıldı.
     Güler, burada yaptığı konuşmada, programa yoğun bir katılımın olduğunu belirterek, Bayramlarda birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramın tüm İslam alemine ve halkımıza huzur, mutluluk ve kardeşlik getirmesini diliyorum dedi.
     Şahkulubey de bayramların, kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma bilincinin gelişmesine, sevgi ve dostluğun yaygınlaşmasına zemin hazırladığını kaydederek, Bayramlar, sevgi, kardeşlik, paylaşma ve dayanışma gibi insani değerlerin yeniden kazanılmasına, toplumda barış ve huzur ortamının yaygınlaşmasına, kulluk bilincinin canlanmasına vesile olan müstesna zaman dilimleridir. Bayramlarda hiç kimseyi bayram coşkusunun dışında bırakmadan, kurbanları ihtiyacı olan kimselere ulaştırarak, sahip olduğumuz nimet ve imkanları onlarla paylaşarak, kardeşlik bağlarımızı güçlendirmeliyiz diye konuştu.
     Akdağ da bayramların, kardeşlik bağlarının güçlendirilmesine vesile olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
     Yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların yeşerdiği özel günlerdir. Bayramlarda birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe yönelik umutlarımızı her koşulda korumalıyız. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sayılı bayram günleriyle sınırlı tutmayarak yaşamın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde hatırlamalıyız. Bayramları bayram yapan, onu yaşayan ve yaşatanlardır.
    
     Muhabir: İbrahim Sincar
     Yayıncı: Şengül Oymak
<< Önceki Haber AK Partide bayramlaşma töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER