AK Partiden down sendromlu çocuklar için

AK Partiden down sendromlu çocuklar için eğlence programı


SİVAS (A.A) - AK Parti Sivas İl Başkanlığı, down sendromlu çocuklar için eğlence programı düzenledi.
     AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, eğlence programı, kentteki bir düğün salonunda gerçekleştirildi. Programda, down sendromlu çocuklarla pasta kesen AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru, ailelerle sohbet etti.
     Kuru, yaptığı konuşmada, mart ayını down sendromu farkındalık ayı olarak belirlediklerini ifade ederek, bu kapsamda down sendromlu çocuğu olan 10 aileyi ziyaret ettiklerini belirtti.
     Partilerinin her alanda hizmet etmeye devam ettiğini vurgulayan Kuru, şunları kaydetti:
     İnsanımızı herhangi etnik köken, mezhep, siyasi parti ayrımı yapmadan hizmetlerle buluşturmaya çalışıyoruz. Hizmet gereklidir ancak yeterli değildir, yeterli olan gönüllere girebilmektir. İşte bu yüzden sürekli sizlerle birlikte olma çabasındayız. Yaşlılarımızın, engellilerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Onun için bu çalışmaları yılda bir güne, bir haftaya değil, 365 güne yayma çabası içerisindeyiz. AK Parti sizlerin mutluluğu ve huzuru için çalışıyor çünkü biz her günü insanlarımıza adamış partiyiz.
     Çocukların müzik eşliğinde eğlendiği programa, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman, Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Salih Öztoprak ve partinin yönetim kurulu üyeleri katıldı.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber AK Partiden down sendromlu çocuklar için Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER