AK Partinin Ankaradaki toplantısı

AK Partinin Ankaradaki toplantısı -Kütahya Belediye Başkanı İça: -"Toplantı sonrası gerçeği yansıtmayan ve maksatlı olarak basına servis edilen haberler, iki yıldır yıpratma kampanyası ve gelecek hesabı olanların art niyetli çab


KÜTAHYA (A.A) - Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, Ankarada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen toplantı sonrası bazı ulusal ve yerel basın organlarında kendisiyle ilgili yer verilen haberlerin, gerçekleri yansıtmadığını bildirdi.
     İça, yaptığı yazılı açıklamada, Ege Bölgesi milletvekilleri, belediye başkanları ve AK Parti İl Teşkilatı yöneticilerinin katılımıyla 18 Nisanda Ankarada gerçekleştirilen toplantı sonrası bazı ulusal ve yerel basında çıkan haberlerin, maksatlı ve malum kişiler tarafından kendisinin kamuoyu önünde itibarsızlaştırma projesinin devamı olduğunu savundu.
     Toplantının, basına kapalı olduğunu belirterek, haberlerin, içeriği değiştirilerek basına servis edildiğini öne süren İça, şunları kaydetti:
     "Haberlere bakıldığında, Toplantının perde arkasındaki notlar cümlesi bunu doğrulamaktadır. Bu toplantı, Sayın Başbakanımızın, milletvekilleri, belediye başkanları ve AK Parti İl Teşkilatı yöneticilerinin bir araya getirerek yaptığı aile içi bir toplantıdır. Bu ve bundan önceki toplantılarda olduğu gibi bu toplantıda da aile içinde birçok tartışmalar ve eleştiriler ile sorunlarımızın çözülmesi yönünde görüş alışverişinde bulunduk. Sayın Başbakanımızın, halka verilen hizmetlerin en mükemmel şekilde ulaştırılması konusundaki hassasiyeti, bu toplantıda da ön plana çıkmış, kendileri takdir, eleştiri ve tavsiyelerini dile getirmiştir. Toplantı sonrası gerçeği yansıtmayan ve maksatlı olarak basına servis edilen haberler, iki yıldır yıpratma kampanyası ve gelecek hesabı olanların art niyetli çabasıdır. Bu haberler şahsımı, partimizi yıpratma ve hizmetleri gölgeleme projelerinin bir devamıdır. Kütahya kamuoyu hatırlayacaktır. Geçtiğimiz yerel yönetim seçimleri öncesi de buna benzer senaryolar hazırlanmış, ne yazık ki senaristler hayal kırıklığına uğramışlardır. Birileri her seçim döneminde Kütahyamıza yapacağı hizmetler ve vizyon projeleri ile yarışmak yerine eski siyasi hastalıkları depreştiren, toplumda var olan takdir ve sevgiyi köreltmeye yönelik asılsız, mesnetsiz çalışmalar içine girmişlerdir. Sayın Başbakanımız ve partimizin, her zaman olduğu gibi yaklaşan yerel yönetim seçimleri için de en doğru kararı vereceğinden kimsenin kuşkusu olmasın. Kütahya halkına hizmet etmekten onur duyuyorum. Görevimin başındayım."
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber AK Partinin Ankaradaki toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER