AK Parti 3 ilçede danışma toplantısı

AK Parti 3 ilçede danışma toplantısı yaptı


KAYSERİ (A.A) - AK Partide ilçe danışma toplantıları Sarıoğlan, Felahiye ve Özvatan ile devam etti.
     AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya ve İl Başkanı Ömer Dengizin katılımıyla Sarıoğlan ilçe teşkilatında ekim ayı ilçe danışma toplantısı yapıldı.
     Öksüzkaya, yaptığı konuşmada, Kayseri milletvekilleri olarak meclis çalışmalarından kalan zamanı seçim bölgelerinde vatandaşlarla geçirmeye büyük özen gösterdiklerini söyledi.
     Türkiyenin hem içeride hem de dışarıda hassas bir dönemden geçtiğini ifade eden Öksüzkaya, muhalefetin bu süreçteki tavrını eleştirerek, şunları söyledi:
     Yaklaşık 1,5 yıl önce Arap coğrafyasında, Arap Baharı adı altında bir oluşum söz konusu idi. Burada yaşayan insanlar demokratik ortama geçiş için gayret gösterdiler. Mevcut diktatör iktidarları uzaklaştırdılar. Bunlar arasında yer alan Suriyedeki Esed rejimi, direnişe geçerek halkını bombalamaya başladı. Buradaki insanlar seçim ve demokratik haklarını istiyorlardı. AK Parti iktidarından önce dünyaya duyarsız, kendi iç işleri ile boğuşan bir Türkiye vardı. Dünya hiç bizim umurumuzda bile değildi. Ama AK Parti iktidarı ile bu coğrafyada, bu dünyada biz de varız, dünya devletleri arasında biz de söz sahibiyiz dedik. Oradaki hakim güçler de bizi çekemediler. Suriye meselesine destek veren ülkeler var. Çin, Suriyeye destek veriyor. İran, Suriyeye destek veriyor. Rusya, Suriyeye destek veriyor. Türkiyede de CHP destek veriyor. Oradaki idarecilerin mezhepleri, kafa yapıları CHPye uygun olduğu için onlara destek veriyor.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber AK Parti 3 ilçede danışma toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER