AK Parti Adana Milletvekili Gürkan:

AK Parti Adana Milletvekili Gürkan: "Sayın Başbakanımızın AK Parti Grup Toplantısında müjdesini verdiği yeni düzenlemeler, şehit yakınlarımız ve gazilerimize hayırlı olsun"


ADANA (A.A) - AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, asker, şehit yakınları ve gazilere getirilen yenilikleri değerlendirerek "Sayın Başbakanımızın AK Parti Grup Toplantısında müjdesini verdiği yeni düzenlemeler, şehit yakınlarımız ve gazilerimize hayırlı olsun" ifadesini kullandı.
     Gürkan, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın emanete sahip çıkmanın, ahde vefa göstermenin gereğini en güzel şekilde sergilediğini belirtti.
     Şehit yakınları ile malul olanlara sağlanan istihdam haklarında da olumlu yönde değişiklik yapıldığını anlatan Gürkan, şöyle devam etti:
     "Sayın Başbakanımızın AK Parti Grup Toplantısında müjdesini verdiği yeni düzenlemeler, şehit yakınlarımız ve gazilerimize hayırlı olsun. AK Parti iktidarında Sayın Başbakanımızın şehit yakınları ve gazilerimize yönelik hassasiyetleri ile 10 yılı aşkın sürede şehit yakınlarımıza ve gazilerimize hak ettikleri yaşam standartlarını sağlamak, emanetlerine en iyi şekilde sahip çıkmak için çok sayıda düzenleme yapılmıştır. Yapılacak olan düzenlemelerle özellikle vazife ve harp malullerine önemli haklar sağlanmaktadır."
    
     Muhabir: A. Humeyra Atılgan
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber AK Parti Adana Milletvekili Gürkan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER