AK Parti Adıyaman Milletvekili

AK Parti Adıyaman Milletvekili Erdoğandan AGADa ziyaret


ADIYAMAN (A.A) - AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti (AGAD)ni ziyaret etti.
     Cemiyet toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette Erdoğan, gündeme ilişkin değerlendirmede bulundu.
     Meclisin yoğun bir çalışma dönemi geçirdiğini ifade eden Erdoğan, Meclis tatile girdikten sonra seçim bölgesine döndüklerini belirterek, seçmenlerin arasında olmanın kendilerini mutlu ettiğini ettiğini söyledi.
     Erdoğan, şunları kaydetti:
     İl merkezinde, ilçelerimize, beldelerimize, köylerimize ve mezraalarımıza ziyaretlerimiz olacak. Seçmenimizin sorunlarını yerinde dinleyip, yapılan çalışmaları yerinde inceleyeceğiz. Vatandaşımızın yanında olmak, onların sorunlarını dinlemek, sorunlarına çözüm üretmek ve yapılan hizmetleri yerinde görmek bizleri mutlu ediyor. Mübarek ramazan ayının içerisindeyiz ve sıcak demeden, ramazan demeden seçmenlerimizle bir arada olmaya gayret edeceğiz. Adıyamanımız için ne yaparsak yapalım yeterli olmadığını biliyoruz ve daha iyisini yapmak için hep birlikte çaba sarf edeceğiz. Bu vesileyle bütün hemşehrilerimize hayırlı ramazanlar diliyorum.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan ise şöyle konuştu:
     Milletvekilimiz Mehmet Erdoğan, Adıyamanda ikinci dönem Milletvekili seçilmesinden dolayı ilimizin sorunlarına hakim olması ve bu sorunlarla ilgili yoğun çabasını takdirle izlemekteyiz. Diğer vekillerle birlikte ilimizin sorun ve sıkıntılarının giderilmesi için vermiş oldukları çabaların yanında özellikle AK Parti Grup Başkanvekili olan Ahmet Aydın ile birlikte yaptıkları çalışmaların ilimiz adına daha faydalı olacağı kanaatindeyim. Bu süreçte ve bundan sonraki süreçte Adıyamanın kalkınması için, Adıyamandaki sorunları giderilmesi için yapacakları her türlü çalışmalarda yanlarında olacağımızı belirtmek isterim. Bu vesileyle ziyaretlerinden ötürü AK Parti Adıyaman Milletvekilimiz Mehmet Erdoğana teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber AK Parti Adıyaman Milletvekili Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER