AK Parti Adıyaman Milletvekili Yetiş:

AK Parti Adıyaman Milletvekili Yetiş: -2. basamak sağlık hizmetleri, Kamu Hastaneleri Birliği sayesinde daha iyi finanse edilecek, hizmet kalitesi yükselecektir


ADIYAMAN (A.A) - AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, 2. basamak sağlık hizmetlerinin, Kamu Hastaneleri Birliği sayesinde daha iyi finanse edileceğini ve hizmet kalitesinin yükseleceğini bildirdi.
     Yetiş, yaptığı yazılı açıklamada, bünyesinde Adıyaman Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi, Adıyaman Ağız Diş Sağlığı Merkezi, Kahta Devlet Hastanesi, Besni Devlet Hastanesi, Gölbaşı Devlet Hastanesinin bulunduğu Kamu Hastaneleri Birliğine Göçeri, Çelikhan ve Sincik Devlet Hastanesinin de bağlandığını belirtti.
     Kamu Hastaneleri Birliğinin kentte başarıyla sunulan 2 ve 3. basamak sağlık hizmetlerini daha da ileriye taşıyacağına, özellikle de 3. basamak sağlık hizmetlerinde çevre illerden ve komşu ülkelerden gelen hastalara da hizmet verecek bir organizasyona dönüşeceğine olan inancının tam olduğunu ifade eden Yetiş, Özellikle ilçelerimizde sunulan 2. basamak sağlık hizmetleri, Kamu Hastaneleri Birliği sayesinde daha iyi finanse edilecek, hizmet kalitesi yükselecektir değerlendirmesinde bulundu.
     Yetiş, Adıyaman milletvekilleri olarak bugüne kadar kentte hizmet veren ancak yeni yönetim döneminde görev almamış sağlık yöneticilerine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiklerini ifade ederek, kente atanan genel sekreter ve ekibine görevinde başarılar diledi.
    
     Muhabir: Mustafa Aloğlu
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber AK Parti Adıyaman Milletvekili Yetiş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER