AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Yönetim

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantısı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantısı Sülün beldesinde yapıldı.
     AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, belediye binasında düzenlenen toplantıda, Türkiyedeki siyasi mantığın AK Parti ile değiştiğini kaydetti.
     AK Partinin siyaset anlayışının 2002 yılından beri halk nezdinde büyük oranda kabul gördüğünü ifade eden Eser, şunları bildirdi:
     2002 yılında Türkiyenin özeti olan AK Partinin kurulmasıyla azınlığın çoğunluğa tahakkümü sona erdi. Halkın içinden seçilen kişiler halkın içtiği çaydan, yediği yemekten yemeye başladı. Onlarla kahvelerde oturdu. Köylerine kadar gitti ve dertlerini dinledi. Tüm bunları yapan AK Parti siyaset anlayışını benimseyen parti teşkilatlarıydı. Köy temsilcisinden bakanına ve Başbakanına kadar AK Parti teşkilatları asla halkından kopuk olmadı. Onlarla hep iç içe oldu. Bunun sonucunda da 2002 yılından bu yana girdiği her seçimden oy oranının artıracak biçimde başarılı çıkan bir AK Parti gerçeği ortaya çıktı. AK Parti siyasi hareketi üye sayısıyla, seçim başarıları ve örgütlenmesi ile dünyaya örnek olmuş bir siyasi kurumdur.
     Sülün Belediye Başkanı İhsan Keskin de 3 dönemdir belediye başkanı olarak hizmet ettiğini hatırlattı.
     Toplantıya, AK Parti Sülün Belde Başkanı Basri Kaplan, AK Parti Sülün Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Ahi, Merkez İlçe yürütme ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri Mehmet Beşkardeş ve Ahmet Kocakulak ile partililer katıldı.
    
     Muhabir: Canan Tükelay
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Yönetim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER