AK Parti Antalya Milletvekili Türel Kaşta

AK Parti Antalya Milletvekili Türel Kaşta


ANTALYA (A.A) - AK Parti Antalya Milletvekili Menderes Türel, Kaş ilçesi ile belde ve köylerinde incelemelerde bulundu.
     AK Parti İlçe Başkanlığının düzenlediği programa katılan Türel, Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş, İl Yönetim Kurulu üyesi Zihni Kilit ve teşkilat üyeleri ile Kaymakam Selami Kağankayayı makamında ziyaret etti. Burada ilçenin resmi kurum ve kuruluş yetkilileri ile bir araya gelen Türel, ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.
     Kaymakamlık ziyaretinin ardından, ilçe esnafını gezen Türel, Palmiye Çay Bahçesinde vatandaşlar ve muhtarlarla buluştu. Burada vatandaşlar ve muhtarları dinleyeren Türel, kendisine yöneltilen soruları cevapladı.
     Türel, Kaşın ardından Kalkana geçti. Burada esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Türel, daha sonra Yeşilköy beldesine geçti. Yeşilköy Belediye Çay Bahçesinde kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Türel, Yeşilköylü vatandaşlarla sohbet etti. Türel, vatandaşların 2B Yasası konusundaki sorularını cevaplandırdı ve bu konuda köylülere bilgi verdi.
     Türel, Kaş gezisini Ova ve Kınık beldelerini gezerek sürdürdü. Geçen günlerde trafik kazası geçirerek yaralanan ve evinde yatan Kınık Belediye Başkanı Ali Bekiyi ziyaret eden Türel, buradan Çavdır köyüne gitti. Türel Çavdır köyünde ödeneğinin çıkması için çaba gösterdiği Çavdır halı saha inşaatını gezdi. Burada vatandaşlarla sohbet eden Türel, Palamut köyünü de ziyaret etti.
     Akşam saatlerinde Palamut köyü sakinleriyle buluşan Türel, köylülerin odun talebi için Orman Bölge Müdürü, sulama suyu talebi için de DSİ Bölge Müdürü ile telefon görüşmesi yaptı.
     Türel, Kaş gezisi programını gece geç saatlerde Kalkanlı taksici esnafını ziyaret ederek sonlandırdı.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber AK Parti Antalya Milletvekili Türel Kaşta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER