AK Parti Beyşehir 29. İlçe Danışma

AK Parti Beyşehir 29. İlçe Danışma Meclisi gerçekleştirildi


KONYA (A.A) - AK Parti Beyşehir 29. İlçe Danışma Meclisi yapıldı.
     Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Göl Düğün Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, aktif bir şekilde çalışan, seçim ve insana hizmet konusunda hazır bulundukları için teşkilat üyelerine tebriklerini sundu.
     Eski dönemlerde bir süs havuzu açılışının bile büyük törenlerle gerçekleştiğini söyleyen Akyürek, 16 Aralıkta Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın 100den fazla eseri hizmete sunduğunu ifade etti.
     Hizmet talep standardının yükseldiğini belirten Akyürek, Artık beklenti daha büyük. Belediyeler, belediye başkanları, belediye çalışanları sınırlı hizmette değil; üretilecek yeni imkanlar, tekeden gerekirse süt çıkararak, önemli hizmetleri yapma yükümlülüğünü üstleniyorlar dedi.
     AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış ise bütçe görüşmelerinin verimli geçtiğini ifade etti.
     Türkiyenin daha önceki yıllara oranla çok daha kuvvetli, yatırımlarına hızla devam edecek bir şekilde bütçeyi ortaya koyduğunu dile getiren Akış, Merkez Bankasındaki rezervimiz, yani cebimizdeki paramız Cumhuriyet tarihinin en yüksek miktarına ulaştı. 2002de 25 milyar dolar iken bugün 119 milyar dolara geldi. Bu da Türkiyenin nasıl ayaklarının yere bastığını ve nasıl güçlü bir ekonomiye sahip olduğunu gösteriyor. 2023 için hedef koyduğu dünyanın en güçlü 10 ekonomisi arasına girme hedefinin ne kadar realist bir hedef olduğunu ortaya koyuyor. Çevremizdeki tüm ülkelerde kriz yaşanırken, Türkiye ekonomisi bu istikrarıyla gücünü ortaya koyarak takdir edilmektedir diye konuştu.
     AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ise Beyşehire yeni yapılacak hastanenin 19 Aralık itibariyle TOKİye devredildiğini söyledi.
     Yeni adliye binasının yapılmasıyla işlemlerin daha da hızlanacağını aktaran Samancı, 30 trilyona yakın bir yatırımla Beyşehir Gölü kenarı yeniden düzenlenerek, daha güzel bir görüntüye kavuşturulmuş olacak. 2013 yılı içerisinde balıkçı barınağı ve yat limanı yapımına başlanarak, ilçemize bunlar da kazandırılmış olacak. Eğitimle ilgili olarak da Beyşehire 2 tane yeni lise kazandırılacak diye konuştu.
     Toplantıya, AK Parti Konya İl Başkan Vekili Mehmet Akif Göksu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Musa Arat, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu üyeleri, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Beyşehir AK Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ve çok sayıda partili katıldı.
    
     Muhabir: Adem Mızrak
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber AK Parti Beyşehir 29. İlçe Danışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER