AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik:

AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik: -Toplum Yararına Çalışma Projesinin, Burdurda işsizliğin azaltılmasına çok büyük katkısı olmuştur


BURDUR (A.A) - AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Toplum Yararına Projesinin Burdurda işsizliğin azaltılmasına çok büyük katkısı olduğunu bildirdi.
     Özçelik, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yürütülen Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında, 2009 yılından bu yana Burdurda 56 proje uygulandığını kaydetti. İşsizlerin kısa süreli istihdam ve eğitimini amaçlayan program kapsamında 971 kişinin istihdam edildiğine değinen Özçelik, bu çalışmalar çerçevesinde toplam 4 milyon 374 lira harcandığını ifade etti.
     Proje kapsamında çalışma süresinin 6 ay olduğunu hatırlatan Bayram Özçelik, Bu 6 aylık süre, AK Parti hükümeti tarafından 9 aya çıkarılmıştır. Toplum Yararına Çalışma Projesinin, Burdurda işsizliğin azaltılmasına çok büyük katkısı olmuştur dedi.
     Özçelik, proje kapsamında çalışanların, belediyeler, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve bağlı resmi okullar, İl Müftülüğü, Orman İşletme Şefliği ile Kültür ve Turizm Müdürlüğünde görevlendirildiğini hatırlattı.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER