AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik:

AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik: -Bucakta şehircilik adına güzel çalışmalar yapılıyor


BURDUR (A.A) - AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Bucak ilçesinde şehircilik adına güzel çalışmalar yapıldığını bildirdi.
     Özçelik, Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayazı makamında ziyaret etti. Özçelik, burada yaptığı açıklamada, Ayaz ile Bucakta yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.
     Ayazın Bucakta başarılı çalışmalar yaptığını ifade eden Özçelik, Bucakta şehircilik adına güzel çalışmalar yapılıyor. Zannederim Bucak halkı bir yıl sonraki seçimlerde bu güzel hizmetlerin değerlendirmesini sağlıklı bir biçimde yapacaktır. Bu bir yıllık sürede daha verimli çalışmaların gayreti içerisinde olacağız. Belediye Başkanımıza ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz dedi.
     Ayaz ise ilçeye yapılan yatırımlarda Özçelikin her zaman katkı sunduğunu kaydetti.
     Bucakta yapacakları yeni hizmetlerin bulunduğunu anlatan Ayaz, şöyle konuştu:
     Biz de vekillerimizin destekleri ile bu hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. Son yıllarda ilçemizde özellikle altyapı çalışmaları ile ilgili ciddi yatırımlar yapılıyor. Dere ıslah çalışmaları, doğal gaz çalışmaları, TEDAŞ çalışmaları ve TOKİ konutları ciddi yatırımlar. Belediye olarak da yatırımlarımız devam ediyor. Yağmur suyu drenaj kanalları yatırımlarımız, içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarımız, en önemlilerinden birisi de Arıtma Tesisi ve parke yatırımlarımızdır.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER