Muay Thai

Muay Thai -Adıyaman, Güneydoğu Anadolu Bölge Şampiyonasında birinci oldu


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman, Muay Thai Güneydoğu Anadolu Bölge Şampiyonasında birinci oldu.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, yaptığı yazılı açıklamada, şampiyonaya 9 ilden toplam 250 sporcunun katıldığını ve Adıyamanlı sporcuların aldıkları 29 altın madalyayla şampiyon olduğunu belirtti.
     Adıyamanda yeni spor branşları arasında yer alan Muay Thainin hızla yaygınlaştığını ifade eden Bağcı, şunları kaydetti:
     Şampiyonaya 50 sporcuyla katıldık. Sporcularımızdan 29u müsabakalarda kendi sıkletlerinde birinci olurken, Adıyaman takım halinde bölge birincisi oldu. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi elde ettikleri başarılardan dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.
     Bu arada Batman, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Adıyaman, Gaziantep ve Mardin illerinin katıldığı şampiyonada Gaziantep 13 altın madalya ile ikinci, Diyarbakır ise 12 altın madalya ile üçüncü oldu.
    
     -Kış gençlik kampları kayıtları başladı-
    
     Gençlik ve Spor Bakanlılığının gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak amacıyla düzenlediği gençlik kampının bu yıl 16 Şubat-7 Mart 2013 tarihleri arasında Antalyada düzenleneceği bildirildi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, kampa ilişkin başvurular yarın sona erecek, kayıtlar ise 11-15 Şubat 2013 tarihleri arasında yapılacak.
     Kampa katılmak isteyen gençler müracaatlarını, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezine yaptırabilecek.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER