AK Parti Bursa İl Başkanı Yalçın:

AK Parti Bursa İl Başkanı Yalçın: -Türkiye bölgesinde lider ülke olmaktan da öte tüm İslam coğrafyasında yeni bir anlayış ortaya çıkaran yegane ülke. Terörün altındaki gerçek neden de budur


BURSA (A.A) - AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Türkiyenin bölgesinde lider ülke olmaktan da öte tüm İslam coğrafyasında yeni bir anlayış ortaya çıkaran yegane ülke olduğunu belirterek, Terörün altındaki gerçek neden de budur dedi.
     İl Başkanlığı tarafından düzenlenen yerel seçimlere hazırlık ve istişare görüşmelerinin yapıldığı ilçe danışma meclisleri toplantılarının ilki Gürsu ve Kestelde yapıldı.
     Gürsu Belediyesi Düğün Salonunda partililere seslenen il başkanı Sedat Yalçın, Türkiyenin son 10 yılda 3 kat büyüdüğünü ancak terörist unsurların ülkenin gelişmesinin engellemeye çalıştığını söyledi.
     Terörün, Türkiye ayağa kalktığı zaman azdığını belirten Yalçın, Çünkü biliyorlar ki Türkiye bölgesinde lider ülke olmaktan öte belki de tüm İslam coğrafyasında yeni bir anlayış ortaya çıkaran yegane ülke. O yüzden Türkiyenin enerjisinin azaltılması gerekiyor. Terörün altındaki gerçek neden budur diye konuştu.
     Yalçın, yerel seçim tarihinin öne çekilmesinin gündemde olduğunu, TBMM tarafından yapılacak herhangi bir tarih düzenlemesine hazırlıklı olmaları gerektiğini ifade etti.
     İlçe danışma meclisi toplantılarına AK Parti Bursa Milletvekilleri Mustafa Öztürk ve İsmet Su, Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Kahveci, parti ilçe başkanları ile çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.
    
     Muhabir: Metin Aktaş
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber AK Parti Bursa İl Başkanı Yalçın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER