AK Parti Çukurovada mahalle ziyaretleri

AK Parti Çukurovada mahalle ziyaretleri


ADANA (A.A) - AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak ve yönetim kurulu üyelerinin ev ve esnaf ziyaretleri devam ediyor.
     AK Partiden yapılan açıklamada, Başkan Ramazan Çırak ilçeye bağlı çeşitli mahallelerdeki ev ve işyerlerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi. Başkan Çırak ve beraberindeki partililer, son olarak Toros, Belediye Evleri, 100. Yıl, Mahfessığmaz ve Güzelyalı mahallesindeki ev hanımları ile esnafın sıkıntılarını dinledi.
     Gittiği yerlerde halka AK Parti iktidarının yaptığı hizmetleri anlatan Çırak, bunlardan memnun olup olmadıklarını sordu. Her gittiği yerde yoğun ilgiyle karşılanan Çırak, yaptıkları ziyaretlerin ve sohbetlerin verimli geçtiğini belirterek, Çok sayıda vatandaşımız bizi evlerine işyerlerine davet ediyor. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte yoğun program çerçevesinde bu talepleri yerine getirmeye çaba gösteriyoruz ifadelerini kullandı.
     Bu arada Başkan Çırak ve ekibine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür eden vatandaşlarda misafirlerine çeşitli ikramlarda bulundu.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber AK Parti Çukurovada mahalle ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER