Futbol

Futbol -Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bakkal: -İyi futbol oynayan bir takımdan deplasmanda puan almak çok önemli


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, berabere kaldıkları Medical Park Antalyaspor maçına ilişkin, İyi futbol oynayan bir takımdan deplasmanda puan almak çok önemli dedi.
     Bakkal, AA muhbirine yaptığı açıklamada, dün oynadıkları ve golsüz berabere kaldıkları Medical Park Antalyaspor maçının ikinci yarısında gerçek futbollarını sahaya yansıtabildiklerini söyledi.
     Her iki takımında kazanma arzusu ile çıktığı maça ev sahibi takımın daha baskılı başladığını vurgulayan Bakkal, şöyle konuştu:
     Sahamızda son haftalarda oynadığımız ve puan alamadığımız maçlardan sonra Medical Park Antalyaspor maçının önemi daha çok artmıştı. Hazırlıklarımızı da buna göre yaptık. Rakibimiz ligdeki durumu ile ne kadar kaliteli bir takım olduğunu kanıtlayan bir takımdı. Maçın ilk yarısında tam anlamıyla istediğimizi yapamadık ama bu ikinci yarı gerçekleşti. Her iki takımın da önemli gol pozisyonları oldu. İyi futbol oynayan bir takımdan deplasmanda puan almak çok önemli. Şimdi bundan sonraki maçlara bakacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER