AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Advan:

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Advan: Daima halkımıza hizmet edeceğiz


DİYARBAKIR (A.A) - AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Halit Advan daima hizmet edeceklerini belirtti.
     Advan, yaptığı açıklamada, 14 Ağustosta AK Partinin 11. kuruluş yıl dönümü olduğunu belirterek, AK Partinin kurulduğu günden bugüne kadar demokratikleşmenin ve kalkınmanın öncüsü olduğunu kaydetti.
     Partisinin 3 genel seçim, 2 yerel seçimden başarıyla çıktığını ve bunun yanında 2 referandumda da AK Partinin tezlerinin halk tarafından kabul gördüğünü belirten Advan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Bizler Diyarbakır teşkilatını görevini devralarak yukarılara taşıdık. Bunun en güzel örneği üye sayımızın 102 bini geçmesidir. Teşkilat olarak Ramazan ayındaki faaliyetlerimiz de sürdürüyor. Genel merkezden gelen 12 bin ve sayın Bakanımız Mehdi Ekerden gelen on binlerce ramazan paketleri ile fakir fukaranın yanında olmaya gayret ettik. Miryıldız Düğün Salonunda bin kişilik iftar çadırı ve bunun yanında evlere bin kişilik iftar servisimizle halkımızın yanında olmaya gayret ettik.
     AK Parti sosyal politikalarıyla da her zaman Diyarbakır halkının yanında olmuştur. Bilindiği gibi hava alanı inşaatımız hızla devam etmektedir ve 1 Eylülde halkımızın hizmetine girecektir. AK Parti il teşkilatı olarak daima halkımıza hizmet edeceğiz.
    
     Muhabir: Meral Özdemir
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Advan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER