AK parti Diyarbakır İl Başkanı Halit

AK parti Diyarbakır İl Başkanı Halit Advan: Hükümet hiçbir zaman Diyarbakırdan ve bölgeden desteğini çekmemiştir. Aksine işsizliğin azaltılması ve yatırımların artırılması için çok ciddi çalışmalar yapmaktadır


DİYARBAKIR (A.A) - AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Halit Advan, hükümetin hiçbir zaman Diyarbakırdan ve bölgeden desteğini çekmediğini, aksine işsizliğin azaltılması ve yatırımların artırılması için çok ciddi çalışmalar yapmaktadır söyledi.
     Dicle Üniversitesi yerleşkesi içerisinde bulunan Teknokentte basın mensuplarıyla bir araya gelen Advan, burada yaptığı açıklamada, hükümetin bölgedeki işsizlik ve istihdam sorununu ortadan kaldırmak için ciddi kaynaklar aktardığını belirtti.
     GAP Eylem Planı çerçevesinde bölgeye çok büyük kaynaklar aktarıldığını anlatan Advan, Hükümet hiçbir zaman Diyarbakırdan ve bölgeden desteğini çekmemiştir. Aksine işsizliğin azaltılması ve yatırımların artırılması için çok ciddi çalışmalar yapmaktadır. Biz teşkilat olarak yapılması planlanan çalışmaların takipçisiyiz. Yerel seçimler öncesi açacağımız siyaset akademisine şu ana kadar 150 başvuru yapılmış. En kısa sürede eğitimlerimize başlayacağız. Bu sayede yerel seçimlere daha iyi hazırlanmayı planlıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Nail Kadırhan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber AK parti Diyarbakır İl Başkanı Halit Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER