AK Parti Düzce Milletvekili Korkmazdan köylere

AK Parti Düzce Milletvekili Korkmazdan köylere ziyaret


DÜZCE (A.A) - AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Akçakocadaki köylerde incelemelerde bulundu.
     Akçakocanın Tepeköy, Subaşı, Altınçay, Çiçekpınar, Dereköy, Kepenç, Göktepe, Sarıyayla ve Koçar Koçullu köylerini gezen Korkmaz, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
     Korkmaz, ziyaret sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, Düzce ve ilçelerdeki eksiklikleri tespit etmek amacıyla ziyaretleri sürdürdüklerini belirterek, Bu gezilerimizde eksiklikleri tespit edip, genel bütçeden ne kadar paraya ihtiyaç duyduğumuzu belirleyeceğiz dedi.
     Seçimlerden sonra TBMMde yoğun bir çalışma dönemi içerisine girdiklerini ifade eden Korkmaz, Bu nedenle çok fazla seçmenle ilgilenemedik. Bu meclis, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en yoğun çalışan meclisiydi. Meclisin tatile girmesiyle halkımızla buluşmak istedik. Yaz döneminde bütün Düzceyi dolaşmayı düşünüyoruz. Gezdiğimiz köylerde vatandaşlarımızın dertlerini, köyle ilgili sorunlarını dinliyoruz. Bunları not alarak rapor haline getireceğiz ifadelerini kullandı.
     Korkmaz, Akçakocada Arap turizminin önemli olduğuna işaret ederek, çalışmaların buna yönelik yapılması gerektiğine dikkati çekti.
     Tek sıkıntımız alışveriş merkezi ve luna parkın olmaması diyen Korkmaz, şöyle konuştu:
     Girişimciler, uygun luna park yerlerinin gösterilmesi halinde gerekeni yapacaktır. Akçakocanın beş yıldızlı oteli de hazır. Arap turistlerin istediği iklim şartları, sosyal imkanlar ve güvenlik de çok iyi. Arapların gelmesi için çalışmalar yapacağız. Kısa sürede olacak bir şey değildir. Süreç gerektirir. Bu süreç yavaş başlar ama hızlı gelişir. Eminim Araplar burayı tanımaya başladığında ilçeye gelen Arap turist sayısında artış yaşanacaktır. Herkes elini taşın altına koyduğunda eminim Akçakoca bundan yeterli payını alacaktır.
    
     Muhabir: İbrahim Tezel / Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber AK Parti Düzce Milletvekili Korkmazdan köylere Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER