AK Parti Edirne Bölge Danışma Meclisi

AK Parti Edirne Bölge Danışma Meclisi Toplantısı -AK Parti Edirne Milletvekili Müezzinoğlu: AK Parti döneminde Türkiye birçok alanda kalkınma yaşadı


EDİRNE (A.A) - AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti döneminde Türkiye birçok alanda kalkınma yaşadı dedi.
     Londra Asfaltı Caddesindeki parti binasında düzenlenen toplantıda konuşan Müezzinoğlu, merkez, Süloğlu ve Lalapaşa ilçeleri danışma meclisi toplantısının yerel seçimlere katkıda bulunacağını söyledi.
     AK Parti olarak 2014te yapılacak seçimlere dikkatli bir şekilde hazırlandıklarını belirten Müezzinoğlu, karşılık beklemeden, gönül birliği yaparak çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.
     Bir firmanın Türkiyede yaptığı anket sonucu AK Partinin yüzde 54 oy potansiyeline sahip olduğunu anlatan Müezzinoğlu, Edirnede de bu başarıyı görmek istiyoruz. Yerel seçimlere kapsamlı bir şekilde hazırlanarak, başarıyı yakalayacağız. AK Parti döneminde Türkiye birçok alanda kalkınma yaşadı diye konuştu.
     Geçmişte gençlerin kullanılarak birbirlerine kırdırıldığını ifade eden Müezzinoğlu, şunları kaydetti:
     Gençler bugün dizüstü bilgisayarlarıyla ülkenin geleceğini yazacak. Bu ülke kendi milletinin zenginlikleriyle güçlü bir millet. Edirne ne kadar bizimse Hakkari ve Batmanda, Batmanlı da o kadar bizim. Ulusun, milletin tamamını kucaklayarak gelişeceğiz. Merkezimizde hak ve adalet olacak.
     Konuşmanın ardından Müezzinoğlu, Uluslararası Barış ve Demokrasi Forumu (IFDP) Yönetim Kurulu Başkanı ve partili Tuna Bekleviçin 2014 yerel seçimleri için sandıkta çalışacağı mahalleyi kura çekti.
     Toplantıda, AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özülkü de bir konuşma yaptı.
     Basına kapalı devam eden toplantıda gündem maddeleri divan başkanı Bahattin Özbuğutu idaresinde partililerle görüşüldü.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber AK Parti Edirne Bölge Danışma Meclisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER