AK Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı

AK Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı Meral: -AK Parti Suriyede yaşananlara bir kardeş diğer kardeşinin yaşadığı trajediye nasıl bakıyorsa öyle bakmaktadır


EDİRNE (A.A) - AK Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı Yasemin Meral, Ak Partinin Suriyede yaşananlara bir kardeş diğer kardeşinin yaşadığı trajediye nasıl bakıyorsa öyle baktığını bildirdi.
     Meral, yaptığı yazılı açıklamada, binlerce Suriyelinin ölümüne on binlerce kişinin evini yurdunu terk etmesine neden olan olayları binlerce kilometre uzakta yaşanıyormuş gibi görmezden gelmenin mümkün olmadığını belirtti.
     Suriyedeki rejiminin toplumsal taleplere demokratik işleyişe sırtını döndüğünü ifade eden Meral, şunları kaydetti:
     Suriyelilerin Ortadoğuda Müslüman halklar ile komşu ülkelerle ve dünyanın geri kalanıyla eşit ve demokratik platformda ilişki kurması engellenmektedir. Suriyede halkın haklı taleplerine karşılık vermeyen Suriye rejimi, halkının geleceğini çalmaktadır. Suriyede yaşanan zulüm ve var olan mazlumlar neticesinde AK Parti nerede durması gerekiyorsa orada durarak, mazlumun acı çekenlerin yanında olmaktadır. Suriyede olaylar başladığından bugüne 100 binden fazla Suriyeli evlerini terk edip Türkiyeye göç etmiştir. AK Parti Suriyede yaşananlara bir kardeş diğer kardeşinin yaşadığı trajediye nasıl bakıyorsa öyle bakmaktadır.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Cihan Demirci
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber AK Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER