AK Parti Eskişehir 4. Olağan İl

AK Parti Eskişehir 4. Olağan İl Kongresine doğru -Milletvekilleri ve İl Başkanlığı yöneticileri, toplantıda bir araya geldi


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti Eskişehir milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can ile İl Başkanlığı yöneticileri, yarın gerçekleştirilecek 4. Olağan İl Kongresinin hazırlıkları kapsamında toplantı yaptı.
     Koca, bir otelde düzenlenen toplantıda, teşkilatın gece gündüz demeden gayretle çalıştığını belirterek, Eskişehirdeki teşkilat yapısının Türkiyeye örnek olabilecek bir durumda olduğunu söyledi.
     Teşkilatın birlik ve beraberlik içinde çalıştığını dile getiren Koca, Bu çalışma neticesi oy oranlarımızın nereden nereye geldiğini görüyoruz. Dava arkadaşlarımızın üstlendiği sorumluluk çok önemli. İnanıyoruz ki; bu dava sonucunda yeni Türkiyemizi inşa edip gelecek nesillere mutlu bir Türkiye bırakacağız dedi.
     Can da AK Partinin kısa zamanda çok şeyler yapmasının, güçlü teşkilatlarının azimli çalışmasının eseri olduğunu anlattı.
     İl Başkanı Süleyman Reyhana kongrede başarılar dileyen Can, Süleyman bey ile beraber çalıştık. Her zaman bu kervan içinde görev yaptık. Bundan sonra da sorumluluğu ve yükü eskisinden çok fazla olacaktır. Biz her zaman onun yanında olacağız. Kongremizi birlik ve beraberlik içinde yapacağız diye konuştu.
     Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ise Atatürk Stadyumunda görülebilecek en kalabalık kongreyi gerçekleştireceklerini ifade ederek, bir büyük devlet adamının nasıl karşılanacağını kadınıyla erkeğiyle göstermelerini kaydetti.
    
     -İl kongrelerinin sonuncusu Eskişehirde yapılacak-
    
     Reyhan, kongreyle ilgili son hazırlıkları değerlendirmek amacıyla toplandıkları bilgisini vererek, şöyle devam etti:
     Kongrenin stadyumda yapılmasına karar verdikten sonra çalışmalara başladık. Bunlarla ilgili gerekli çalışmaları ve duyuruları yaptık. Başbakanımızın 15 Temmuzda geleceğini duymayan kalmamıştır. Eskişehirde ev telefonlarına Başbakanımızın Eskişehire geliş davetini sesli mesaj olarak ilettik. Bu kongreye gelen misafirlerimize sıcak bir gün olacak ama biz yağmur çamur demeden Odunpazarı Meydanında ıslanmıştık. Eskişehirin güneşinde de yanarız. AK Partililer buna hazır. Tüm hazırlıklarımız tamam. Kumanyalarımız, promosyonlarımız olacak. Bu organizasyonda görev alan 356 arkadaşımız var. Başbakanımız Eskişehire güzel mesajlarla gelecek. Başbakanımızı heyecanla bekliyoruz.
     AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve Eskişehir İl Koordinatörü Orhan Yeğin, 81 ilde il kongrelerinin sonuncusunun Eskişehirde yapılacağını anlatarak, final kongrelerin heyecanla beklenen, gözlemlenen, dikkati çeken kongreler olduğunu belirtti.
    
     Muhabir: Fatih Doğan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber AK Parti Eskişehir 4. Olağan İl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER