AK Parti Eskişehir İl Danışma Meclisi

AK Parti Eskişehir İl Danışma Meclisi Toplantısı -AK Parti Eskişehir Milletvekili Koca: 10 yılda Eskişehirimize 1 milyar 388 milyon liralık yatırım kazandırıldı


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, son 10 yılda Eskişehire 1 milyar 388 milyon liralık yatırım kazandırıldığını bildirdi.
     Koca, Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen AK Parti Eskişehir İl Danışma Meclisi Toplantısında, geçen yıl her ay Eskişehirde yapılan hizmetleri açıkladıklarını, bu yıl ise aylık değil, haftalık olarak açıklamak zorunda kaldıklarını söyledi.
     Geçen hafta 10 yılda Eskişehir için yapılan 400ü aşkın proje hakkında bilgi verdiğini hatırlatan Koca, şöyle devam etti:
     Geçen haftadan bu haftaya yaptığımız hizmetlerle 400 olan sayı, 415-420 oldu. Bu hizmetleri topladığımızda 10 yılda Eskişehirimize 1 milyar 388 milyon liralık yatarım kazandırıldı. Ayrıca bu yıl Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) tarafından Eskişehirimize 415 milyon liralık yatırım planlanıyor. Geçen hafta, Eskişehire yapılacak 11 milyon lira değerindeki spor salonu projesi ile 7 milyon lira değerindeki tam olimpik yüzme havuzu projelerinin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onaylandığını ve Kalkınma Bakanlığımızın yatırım planına alınması için gönderildiğini söylemiştik. Bu projeler Kalkınma Bakanlığı tarafından onaylandı. Hepimize hayırlı olsun. Bu şehirdeki hedefimiz, kavga etmek, çelme takmak değil, 789 bin vatandaşımızın tamamının derdiyle dertlenmek için yola çıktık.
    
     -Bu terör belasını sonlandırmak istiyoruz-
    
     AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı da Türkiyenin çok önemli bir kalkınma dönemi içinde olduğunu dile getirerek, geçmişten dersler çıkarmak gerektiğini anlattı.
     Türk milleti olarak demokrasiye geçmişten aldığımız derslerle daha sıkı sarılmamız lazım diyen Matlı, şunları kaydetti:
     AK Parti iktidarı olarak demokrasinin geliştirilmesi ve ileri demokrasinin ülkemizde uygulanmasında devrim niteliğinde işler yapıyoruz. Demokrasi ile ekonomi birbirinden ayrılmaz. Bir yandan ekonomik kalkınmayı sonununa kadar sürdürmeye çalışırken öbür taraftan demokrasiyi sonuna kadar savunmak zorundayız. 30dan fazla yıldır yaşadığımız terör belası, Türkiyenin kalkınmasının önündeki en büyük brandadır. Kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan bu terör belasını sonlandırmak istiyoruz. Başbakanımızın dediği gibi ne pahasına olursa olsun bu terör belası mutlaka çözülecek. Çünkü Türkiyenin 2023 ve 2071 hedeflerini gerçekleştirilmesi için terör belasının bitirilmesi, demokrasinin geliştirilmesi gerekiyor. Bunları yürütecek yürek bizde ve Sayın Başbakanımızda var.
     AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan ise partisinin güçlü teşkilat yapısını çekemeyen muhalefetin, kendilerine çamur atmaya çalıştığını savundu.
     Kimsenin AK Partiye hiçbir zaman çamur bulaştıramayacağını ifade eden Reyhan, CHP İl Başkanlığı, geçen hafta partimizin en güçlü birimi olan AK Parti İletişim Merkezinin (AKİM) çalışmalarıyla partimize çamur atmaya çalıştı. AKİM, tüm Türkiyede olduğu gibi Eskişehirde de en güzel çalışan, vatandaşlarımızın dertleriyle dertlenen bir birim olarak çalışmalarını sürdürüyor ifadelerini kullandı.
     Toplantı, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı tarafından Karapınar Vadisi Projesi hakkında görsel sunum eşliğinde bilgi verilmesiyle sona erdi.
    
     Muhabir: Fatih Doğan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber AK Parti Eskişehir İl Danışma Meclisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER