AK Parti Eskişehir Milletvekili Kocadan

AK Parti Eskişehir Milletvekili Kocadan Şarhöyük Mahallesine ziyaret


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Şarhöyük Mahallesindeki vatandaşlarla bir araya geldi.
     Programa Mahalle Muhtarlığı ziyareti ile başlayan Koca ve Ata, daha sonra mahalle esnafını ve kahvehaneleri gezdi. Koca ve beraberindekiler bir cenaze evine taziyede bulundu.
     Koca ve Ata ilköğretim okulu öğrencileriyle de sohbet etti. Koca, öğrencilere dağıtılan sütlerle ilgili sorular sordu ve bir öğrencinin ballı süt dağıtılmasıyla ilgili önerisini yetkililere ileteceğini bildirdi.
     Koca, konuşmasında, AK Parti ile ekonomide, sağlıkta, ulaşımda, tarımda, eğitimde gerçekleşen değişimin halkın takdirini kazandığını belirterek, şunları bildirdi:
     Yolsuz, susuz, elektriksiz köyümüz kalmadı. İlçelerimiz de en iyi hizmeti iktidarımız döneminde aldı. Kaymakamlık binaları, emniyet binaları, okullar, hastaneler yenilendi. Soğuk hava deposu, paketleme tesisi hizmetini en iyi imkanlarla almaya başladı. Arkeolojik kazılar başladı. İktidarımız döneminde örnek vermek gerekirse sadece Beylikova ilçemize son üç yılda 42 milyon liralık yatırım yapıldı. Bu hizmetler halkımız tarafından görülüyor ve takdir ediliyor.
     Ata da AK Partinin halkın kurduğu bir parti olduğunu ifade ederek, AK Partide alınan her kararın halkımızın isteğiyle olduğunu bildirdi.
     (DA)
<< Önceki Haber AK Parti Eskişehir Milletvekili Kocadan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER