AK Parti Eskişehir Milletvekili Koca:

AK Parti Eskişehir Milletvekili Koca: -Ülkemizde, son 10 yıldır her alanda lider ülke Türkiyenin inşası gerçekleştiriliyor


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Ülkemizde, son 10 yıldır her alanda lider ülke Türkiyenin inşası gerçekleştiriliyor dedi.
     AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, TOKİ iş birliğiyle Alpu ilçesinde yapımı gerçekleştirilen konutların hak sahiplerini belirlemek için düzenlenen törende ilk kurayı, AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca çekti.
     Koca, daha sonra yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:
     Ülkemizde, son 10 yıldır her alanda lider ülke Türkiyenin inşası gerçekleştiriliyor. Bu inşa projesi, toplumumuzun her kesiminin güçlenmesi ve ilerlemesi amaç edinilerek yapılıyor. Çünkü inancımız ve kültürümüz bize bunu emrediyor. Bugün 48 vatandaşımıza ki, bunların 5i engelli vatandaşımızdır, yapılan TOKİ konutlarının teslimi için bir araya geldik. Bu güne kadar TOKİ, 565 bin konut yaptı. Bu yapılan konutların yüzde 85i dar ve orta gelirli vatandaşlarımıza yönelik yapılan konutlardır.
     Koca, Alpuya çok kez geldiklerini ve her gelişlerinde ilçeye kazandırılan bir eserin ya açılışını yaptıklarını ya da incelemelerde bulunduklarını vurgulayarak, Daha önce yeni hükümet konağımızın, ilçe emniyet binamızın, spor salonumuzun açılışlarını yapmıştık. Hükümetimiz tarafından ilçe içindeki yol, sıcak asfaltla kaplanmıştı. Köy ve beldelerimize 26 bin 693 metrekare kilitli parke taş, 3 bin 306 metretül bordür döşenmişti. Alpunun tüm köy ve beldelerini kapsayan toplam 333 kilometre yol yapılmıştı. Daha anlata anlata bitiremeyeceğimiz birçok hizmet, bu 10 yılda gerçekleşti. Alpunun en ücra köyünde bile hissedilen bu inşa projesi, halkımızın verdiği güç ve destekle daha da arttı, artarak da devam edecektir ifadelerini kullandı.
     Kura çekim programına, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcısı Ümit Güner, Alpu Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu ve Alpu Belediye Başkanı Rafet Demirtaş da katıldı.
     Koca, programın ardından Alpu Kaymakamlığı ile Belediye Başkanlığını ziyaret etti.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Parti Eskişehir Milletvekili Koca: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER