AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca:

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca: -Uyum ve istişare içerisinde Eskişehirin tüm seçilmişleriyle bu şehre daha fazla ne kazandırırızın peşinde olmalıyız


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, uyum ve istişare içerisinde Eskişehirin tüm seçilmişleriyle bu şehre daha fazla ne kazandırırızın peşinde olunması gerektiğini söyledi.
     Koca, AK Parti İl Başkanlığının Halk Günü etkinliği öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehirde inşa edilmesi planlanan stadyum ihalesinin 107 milyon liraya ihale edildiğini kaydetti.
     Eskişehirin yıllardan beri beklediği, Eskişehirspora yakışan bir stadyumu bu dönemde kente kazandıracaklarını ifade eden Koca, şöyle konuştu:
     Eskişehire ilk defa 33 bin kişilik bir stadyumun yapılması önemli adımlardan biridir. Mevcut stadyumun olduğu yerdeki sosyal donatılar da yıkılacak. 2013 yılı yatırım programına Eskişehire yakışır bir yüzme havuzu ve kapalı spor salonu projelerini Bakanlığın onayına sunduk. Eskişehirde Odunpazarı ve Tepebaşına gençlik merkezi yapma projemiz var. Eskişehir Gençlik Merkezinin Odunpazarı bölgesine yapılması üzere kararlar alındı. Bir iki ay içinde 2 yıl boyunca kiralanan gençlik merkezi faaliyete başlayacak. Tepebaşı bölgesinde de bir gençlik merkezi açmayı planlıyoruz. 2013 yatırım planında Tepebaşı bölgesine de gençlik merkezi kazandırmak için çalışmalarımız sürüyor.
    
     -Kızılinler ütopya değil, pişmiş aşa su katmaktır-
    
     Koca, bir gazetecinin Kızılinler, bir ütopya mıdır- sorusu üzerine, şöyle devam etti:
     Kızılinler ütopya değil, pişmiş aşa su katmaktır. Güzel bir ortam oluştu. 2005 yılından bu yana çalışıyoruz. 2006 yılında bakanlık tarafından turizm bölgesi ilan edildi. İlçe belediyeleri burasıyla ilgili imar planlarını yaptı. Biz de o günden bugüne konuyu takip ediyoruz. Yapılan planlarda eksiklikler vardı, onlar giderildi. Bakan beyle toplantı yaptık. CHPden Sayın Kazım Kurt katıldı. Ruhsar Hanım katılmak istedi ama katılamadı. Eskişehirin seçilmişleriyle birliktelik oluşturduk ve Eskişehirde güzel bir proje konusunda güzel bir adım atıldı. Herkese teşekkür ediyoruz. Maalesef son yapılan ile pişmiş aşa su katılmış oldu. Kısır tartışmalardan uzak kalıp Eskişehirin kazanması konusunda birlikte adım atmamız gerekiyor. Uyum ve istişare içerisinde Eskişehirin tüm seçilmişleriyle bu şehre daha fazla ne kazandırırızın peşinde olmalıyız. Eskişehirin bu şekilde daha fazla kazanacağına inanıyorum.
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER