AK Parti Gaziantep Milletvekili Bakbak:

AK Parti Gaziantep Milletvekili Bakbak: -Ne öncesinde, ne de milletvekili seçildikten sonra, Gaziantep Üniversitesinde aldığım öğrenim sürecinde herhangi bir ayrıcalığım olmadı


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, milletvekilliği öncesi ve sonrasında Gaziantep Üniversitesinde aldığı öğrenim sürecinde herhangi bir ayrıcalığı olmadığını bildirdi.
     Bakbak, yaptığı yazılı açıklamada, bazı gazetelerde kendisi hakkında, milletvekili olması sebebiyle Gaziantep Üniversitesinde aldığı öğrenim sürecini şaibe altında bırakan, kamuoyunu yanlış yönlendirmeye sebebiyet veren haberler yayımlandığını belirterek, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesini sağlamak amacıyla açıklama yapma ihtiyacı doğduğunu ifade etti.
     Ankara Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü mezunu olduğunu, 14 Eylül 2007de Gaziantep Üniversitesinde yüksek lisans öğrenimine başladığını aktaran Bakbak, şunları kaydetti:
     Bu öğrenimi 21 Ocak 2011 tarihinde tamamlayarak Türkiye genelinde yapılan ALES ve ÜDS sınavlarında gerekli yeterliliği alarak, 9 Şubat 2011de doktora öğrenimime başladım. Haziran 2011 seçimlerinde milletvekili seçilerek hem doktoramı, hem milletvekilliğine ilişkin görevlerimi en iyi şekilde yerine getirmeye çaba sarf ettim ve etmekteyim. Ne öncesinde, ne de milletvekili seçildikten sonra, Gaziantep Üniversitesinde aldığım öğrenim sürecinde herhangi bir ayrıcalığım olmadı. Ne girmediğim bir sınav, ne de aksattığım bir dersim bulunmaktadır. 2 fakülte mezunu olarak (mimarlık ve işletme) öğrenim hayatımı hep derecelerle geçirdim, asla eksik bir şey bırakmadım.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber AK Parti Gaziantep Milletvekili Bakbak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER