AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan:

AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan: -Gaziantep, ulaşımı, istihdam imkanları ve alt yapısıyla Türkiyenin en fazla gelişen ve kalkınan kentleri arasında birinci sırada yer almaktadır


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gaziantepin ulaşım, istihdam imkanları ve alt yapısıyla Türkiyenin en fazla gelişen ve kalkınan kentleri arasında birinci sırada yer aldığını bildirdi.
     Erdoğanın makamından yapılan açıklamaya göre, kentte faaliyet bir firmanın açılış törenine katılan Erdoğan, şehrin bütün özellikleriyle dünyanın en değerli kentleri arasındaki kimliğini koruyarak dünya kenti olma yolunda emin adımlarla yürüdüğünü belirtti.
     Gaziantepin sanayi, ekonomi ve kültürel alanlarda dünyanın göz bebeği kentleri arasında yer aldığını ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti:
     Kentler bir çok özellikleriyle sağlıklı yaşanabilirlik oranıyla kendi aralarında adeta yarışmaktadır. Bu anlamda Gaziantep ulaşımı, iş ve istihdam imkanları ve alt yapısıyla Türkiyenin en fazla gelişen ve kalkınan kentleri arasında birinci sırada yer almaktadır. Yapılan yatırımlarla alt yapısı güçlendirilen şehrimiz bu anlamda özellikle yatırımcılar için önemli bir cazibe merkezi halini almıştır.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER