AK Parti Gaziantep Milletvekili Şahin:

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şahin: -"AK Parti, samimiyet ve güvene dayalı hizmet anlayışla bugün dünyanın örnek aldığı bir parti olmuştur"


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, AK Partinin samimiyet ve güvene dayalı hizmet anlayışla bugün dünyanın örnek aldığı parti olduğunu belirtti.
     Şahin, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Gaziantep Üniversitesinde düzenlenen tanıtım ve medya başkanları bölge toplantısında yaptığı konuşmada, nüfusunun yarısından fazlası genç olan Türkiyenin bu avantajını büyük bir kalkınma ve istihdam enerjisine dönüştürme gayretinde olduğunu ifade etti. Gençlerin ülkelerin sosyal ve ekonomik ilerlemesinde itici bir güç olarak önemli role sahip olduğunu aktaran Şahin, şunları kaydetti:
     "Gençliğin dinamizmi ve enerjisinden ülke menfaatleri için azami derecede faydalanmayı kendine görev bilen tek parti AK Parti olmuştur. Kavramların içinin boşaltıldığı, değerlerin eskitildiği, sözün anlamını yitirdiği bir dönemde AK Parti ile Türkiye, yeni ve taze bir anlayışa, kararlı, önünü ve geleceğini görebilen bir harekete, onurlu bir mücadeleye, ayakları yere basan donanımlı kadrolara, ufuk açıcı, gerçekçi program ve projelere kavuşmuştur. Gençlerin omuzlarında yükselen bir siyasi hareket olarak AK Parti, samimiyet ve güvene dayalı hizmet anlayışla bugün dünyanın örnek aldığı bir parti olmuştur. Ortadoğunun farklı ülkelerinde adalet ve kalkınma partileri kurulmuştur. Bu durum Türkiyeyi adeta AK Parti ihraç eden bir ülke haline getirmiştir."
     Şahin, siyasi kariyeri boyunca kendisine her zaman Başbakan Recep Tayyip Erdoğanı model aldığını vurguladı.
     Duyulan güven ve samimiyete hale getirilmemesi gerektiğinin altını çizen Şahin, "Attığınız her adımda verdiğiniz güven ve samimiyet gerçekçi bir şekilde hissedilir olmalıdır. Yorulmayı, terlemeyi, düşmeyi, kalkmayı, halsizliği ve uykusuzluğu gelecek başarıların emareleri olarak kabul etmelisiniz. Sizler artık sadece geleceğimizin teminatı değil günümüzün de aktörlerisiniz. Her zaman bilgili ve donanımlı olmalısınız, yenilikleri ve teknolojiyi takip edip insanlık yararına işler çıkarmalısınız. Öğrenmekten ve öğretmekten kokmamalısınız, modernlik ve geleneksel değerleri sentezleyen bir çizgide siyaset yapmalısınız. Bilinçli bir şekilde sosyal medyayı kullanarak sesinizi, çalışmalarınızı tüm insanlığa çoğaltarak duyurmalısınız" dedi.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber AK Parti Gaziantep Milletvekili Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER