AK Parti Gençlik Kolları teşkilat toplantısı

AK Parti Gençlik Kolları teşkilat toplantısı yapıldı


ŞIRNAK (A.A) - AK Parti Şırnak İl Başkanlığı Gençlik Kolları teşkilat toplantısı yapıldı. MKYK Üyesi Gökhan Bahçecik, partililer olarak Cudi Dağında piknik yapmak istediklerini belirtti.
     İl binasında düzenlenen toplantıya Ankaradan gelen Bahçecik ve Genel Merkez Bölge Koordinatörü Ömer Faruk İslamın yanı sıra AK Parti Şırnak Gençlik Kolları Başkanı Cihan Birlik ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.
     Toplantının açılışında konuşan Ömer Faruk İslam, bölge gezisine çıktıklarını belirterek, çözüm sürecinin amacına ulaşması için partililerle görüş alışverişinde bulunmak istediklerini söyledi.
     Şırnaktaki yerel siyaseti önemsediklerini ifade eden İslam, şöyle dedi:
     Malum teşkilatımız yeni ve heyecanımız büyük. Bununla alakalı hem teşkilatla hasbıhal etmek hem sizleri görmek tanımak ve Şırnaktaki yerel siyasetten bir nebze de olsa haberdar olabilmek için buradayız. Aynı zamanda malum bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte ne yapabiliriz, daha farklı ne olabilir, Ankaradan farklı görünen ne var bunları görmek için Şırnaktayız. Sizlerle birlikte sürece nasıl etki edebiliriz. Daha iyi bu süreci nasıl normalleştirebiliriz, bunları tartışalım istedik. Onun için Vandan Hakkariye bugün Şırnaktayız yarın Siirtteyiz. Batman son olarak da Mardinde olacağız. Bu şekilde planımızı yaptık. Sizlerle de bu süreci görüşelim dedik. Maşallah gözlerinizdeki heyecan bizi gerçekten de heyecanlandırıyor.
     Bahçecik ise, çözüm süreciyle birlikte Türkiyede hayatın normale döneceğini ve partililer olarak Cudi Dağında piknik yapmak istediklerini belirtti. Bahçecik, şunları kaydetti:
     Bir buçuk günlük bölge ziyaretimde şunları gözlemledim. Gerçekten Ankara buradan çok farklı görünüyor. Ama buraya gelince bunların farkına varmak bizler için bambaşka bir duygu oldu. Biliyoruz ki Türkiye çok önemli bir süreçten geçiyor. Adına çözüm süreci diyelim demokratikleşme diyelim hiç fark etmez. Arkadaşlar artık Türkiyede hayat normalleşiyor. Sabah arkadaşlarla konuşurken, 28 yıldır Cudi bize bakıyor biz Cudiye bakıyoruz dediler. Nasipse bir daha ki gelişimizde Cudide arkadaşlarla piknik yapmak güzel vakit geçirmek istiyoruz. Rabbim inşallah bize bunu nasip eder. Çok önemli bir süreç ve bıçak sırtı bir süreç.
    
     Muhabir: Şaban Yılmaz - Cafer Balık
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber AK Parti Gençlik Kolları teşkilat toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER