AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem: AK Parti bugün varsa, ihtiyaçtan dolayı var, halkımız bizzat kendisi kurdu -Bir yandan kasayı dolduruyor, bir yandan hizmet ediyoruz


MANİSA (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti bugün varsa ihtiyaçtan dolayı var, halkımız bizzat kendisi kurdu dedi.
     Erdem, CBÜ Basri Koçyiğit Kültür Merkezinde düzenlenen AK Parti Demirci İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı.
     Abdullah Polatın divan başkanlığı yaptığı İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşan Erdem, Demirci ilçesinde 1966 yılında öğretmen olarak görev yaptığını, Belek köyünde 46 yıl önceki hatıralarının canlandığını, Demircinin ilk göz ağrısı olduğunu söyledi.
     İlçeyi ve vatandaşları çok iyi tanıdığını ifade eden Erdem, 46 yıl önceki şuurunu bilirim, destek verdiğiniz iktidarlar imam hatip liselerinin önünü kapatmak istediler. Yıllar yılı iktidarda bulunanlar milletin değerleriyle uğraştı, onun için ülkenin iki yakası bir araya gelememişti. Büyük vaatler ile gelmişler, sorunlarla karşı karşıya bırakmışlardı. AK Parti bugün varsa ihtiyaçtan dolayı var, halkımız bizzat kendisi kurdu dedi.
     Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesiyle İstanbulda çok şeyin değiştiğini ifade eden Erdem, Türk halkının 2002 yılında AK Partiyi iktidara getirdiğini kaydetti. Erdem, Milletin huzurunda mahçup değiliz. AK Parti ne yaptı da Türkiyeyi değiştirdi- Dünya halen krizle boğuluyor, Tren kaçırdık, Yunanistanı bir daha yakalamayız diyorduk. Şimdi işsizlik yüzde 11lerin üzerinde, Türkiyede yüzde 9, ABDde yüzde 9un üzerinde, İspanyada yüzde 25lerde. Dünya tersine gidiyor, dün iktidar olanların borcunu da biz ödedik, kasayı doldurduk. Merkez Bankasının bugün itibarıyla altın değeri 120 milyar doların üzerinde, devamlı büyüyor, büyümeye devam ediyor. Bir yandan kasayı dolduruyor, bir yandan da hizmet ediyoruz dedi.
     Yapılacak olan ilk mahalli seçimlerde Manisanın büyükşehir belediyesi olacağını hatırlatan Erdem, Büyükşehir Yasası ile hizmetin artırılmasını hedeflediklerini söyledi.
     Erdem, milletin hizmet edeni iyi bildiğini ifade ederek, seçimlerde parti olarak oylarını artırmayı amaçladıklarını, parti teşkilatına da bu süreçte önemli görevler düştüğünü kaydetti.
     AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur da danışma meclisi toplantılarının parti içi çalışmalar açısından önemli olduğunu söyledi.
     Toplantı, açılış konuşmalarının ardından basına kapalı olarak devam etti.
    
     Muhabir: Turgay Duyar/ Senem Yazıcı
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER