AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi: -Dünyanın neresinde olursa olsun zulme kayıtsız kalamayız


MANİSA (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Dünyanın neresinde olursa olsun zulme kayıtsız kalamayız dedi.
     Manisada AK Parti Merkez ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen sahur yemeğinden sonra konuşan Tanrıverdi, dünyanın değişik bölgelerinde, özellikle Müslümanların uğradığı mezalim karşısında yüreklerinin yandığını belirtti.
     Son dönemde Arakan Müslümanlarına yapılan vahşeti kınadıklarını ifade eden Tanrıverdi, Kınamakla kalmayıp onların yanında olmak, katkı vermek için imkanlarımızı kullanıyoruz. diye konuştu.
     Suriyede yaşanan olaylara değinen Tanrıverdi, şöyle konuştu:
     Suriyede vahşi yöneticiler, insanlarını vahşi bir şekilde öldürmekte. Savaşlarda bile sivil yerleşim merkezlerine, sivil insanlara bomba atılmaz, silah sıkılmaz. Ancak savaş olmadığı halde kendi vatandaşlarına böylesi bir zulmü yönetim reva görmektedir. Zulmü reva gören yönetimin zulümle abad olması mümkün değildir. Suriyedeki gelişmeleri hükümetimiz, sayın Başbakanımız çok yakından takip etmektedir.
     Dünyanın neresinde olursa olsun zulme kayıtsız kalamayacaklarını vurgulayan Tanrıverdi, Suriye, Burma, Irak... Zulme sessiz kalmamız mümkün değildir. Hükümetimizin çok ciddi takipleri var ve bu takipler sonucu yapılması gerekenler neyse yapılacaktır dedi.
     Türkiyenin emin ellerde olduğunu belirten Tanrıverdi, hiçbir vatandaşın geleceğe yönelik endişesi olmaması gerektiğini söyledi.
     Sahur yemeğine Tanrıverdi ile birlikte AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, AK Partili İl Genel ve Belediye Meclisi üyeleri, partililer ve Manisaspor Kulüp Başkanı Emre Hasgör ile kulüp yöneticileri de katıldı.
    
     Muhabir: Turgay Duyar/Senem Yazıcı
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER