AK Parti Giresun İl Başkanı Öztürk:

AK Parti Giresun İl Başkanı Öztürk: -Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Çoruh AKSA Elektrik Dağıtım A.Ş ile ilgili kapsamlı bir rapor istedi ve bu raporu hazırlayarak bakanlığa ulaştırdık


GİRESUN (A.A) - AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Çoruh AKSA Elektrik Dağıtım A.Ş ile ilgili kapsamlı bir rapor istedi ve bu raporu hazırlayarak bakanlığa ulaştırdık dedi.
     Öztürk, AK Parti İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın talimatı doğrultusunda Giresundaki elektrik sorunuyla ilgili çalışma başlatıldığını belirtti.
     Elektrikteki özelleştirmenin Giresunda hizmet kalitesinin artırılması noktasında beklenen verimi ortaya koyamadığını savunan Öztürk, şöyle konuştu:
     AKSA ile ilgili Giresunda hemen hemen herkesin şikayetçi olduğunu biliyoruz. Şehirlerimizden, köylerimizden, ilçelerimizden, beldelerimizden yoğun şikayetler tarafımıza ulaşıyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Çoruh AKSA Elektrik Dağıtım A.Ş ile ilgili kapsamlı bir rapor istedi ve bu raporu hazırlayarak bakanlığa ulaştırdık. Sorunların doğru teşhisler konularak çözüleceğine inanıyoruz. Giresun halkı bu konuda müsterih olsun.
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber AK Parti Giresun İl Başkanı Öztürk: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER