AK Parti Hakkari İl Başkanı Tarhan

AK Parti Hakkari İl Başkanı Tarhan serbest bırakıldı -Mazlum-Der Batman Şube Başkanı Çiçek: Tarhanı PKKlılardan teslim aldık. Sağlık durumu iyi olan Tarhanın ailesi ile görüşmesini sağladık


BATMAN (A.A) - Teröristlerce kaçırılan AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdülmecit Tarhanın serbest bırakıldığı bildirildi.
     Mazlum-Der Batman Şube Başkanı Murat Çiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir süre önce kaçırılan Tarhanı almak için Mazlum-Der ve İnsan Hakları Derneğince (İHD) bir heyet oluşturulduğunu, heyette Mazlum-Der Genel Başkan Yardımcısı Şakir Çalışkan, Mazlum-Der Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Semavi, Mazlum-Der Hakkari Şubesi Başkanı Cengiz Şen, İHD Hakkari Şube Başkanı İsmail Akbulut ve kendisinin yer aldığını söyledi.
     Heyetin bugün saat 09.00 civarında Şırnakın Silopi ilçesi yakınlarındaki Habur Sınır Kapısından Irakın kuzeyine gittiğini ve burada Tarhanı teslim aldıklarını anlattı.
     Çiçek, Tarhanı PKKlılardan teslim aldık. Sağlık durumu iyi olan Tarhanın ailesi ile görüşmesini sağladık. Tarhanı alarak Türkiyeye dönmek için yola çıktık. Silopi ilçesinde olayla ilgili bugünü açıklama yapacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Ubeydullah Baş / Nurten Aslan/Behçet Güngör
     Yayıncı: Osman Kurt
<< Önceki Haber AK Parti Hakkari İl Başkanı Tarhan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER