AK Parti İl Başkanı Aras:

AK Parti İl Başkanı Aras: Masum Filistinli kardeşlerimize bu zulmü yapan İsrail, Allahın izni ile mutlaka bir gün berbat duruma düşecek


VAN (A.A) - AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras, Masum Filistinli kardeşlerimize bu zulmü yapan İsrail, Allahın izni ile mutlaka bir gün berbat duruma düşecek dedi.
     AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras, Gazzeye kanlı İsrailin biri çocuk, 30 kişinin ölümüne ve 88 kişinin de yaralanmasına neden olan saldırısı ile ilgili kınama mesajı yayınladı.
     Aras, açıklamasında şunlara yer verdi:
     Müslüman kardeşlerimizin yıllardır çile çektiği, zulüm gördüğü ve katledildiği ülke olan Filistin, İsrailin bitmek bilmeyen insanlık dışı saldırısına bir kez daha uğramıştır. Bu saldırıda yine masum Filistin halkı ve çocuklar şehit olmuşken, bir de Hamas askeri komutanı şehit olmuştur. Yıllardır masum Filistinli kardeşlerimize bu zulmü yapan İsrail, Allahın izni ile mutlaka bir gün berbat duruma düşecek ve Filistin halkı bu beladan İnşallah kurtulacaktır. Sayın Başbakanımızın da Mısır ziyaretinde Ali İmran suresinin 139. ayetini okuyarak Gevşemeyin, asla hüzünlenmeyin. İnanıyorsanız üstünsünüz diyerek Kuran ayetiyle bir kez daha İsrail saldırısını şiddetle kınamıştır. Biz de Sayın Başbakanımızın bu sözlerini paylaşıyor ve bir kez daha İsraili şiddetle kınıyoruz.
    
     Muhabir: Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Aras: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER