AK Parti İl Başkanı Kuru, mahalle

AK Parti İl Başkanı Kuru, mahalle toplantılarına katıldı


SİVAS (A.A) - AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, partisinin mahalle toplantılarına katıldı.
     AK Parti Sivas İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Kurunun mahallelerde düzenlenen ev toplantılarına katılarak partisinin icraatlarını anlattığı ve vatandaşların sorunlarını dinlediği bildirildi.
     Mevlana, Akdeğirmen, Kılavuz TOKİ ve Esenyurt mahallelerinde düzenlenen toplantılara katılan Kuru, şu ifadelere yer verdi:
     Ulaştırma alanında 80 yılda yapılan hizmetlerden daha fazlasını kısa bir sürede yaptığımızı artık herkes biliyor. Bu Sivas için de geçerli Türkiye için de. 15 bin kilometreden fazla yol bu dönemde yapıldı. Sivas, Türkiyede en fazla bölünmüş yol yapılan ilk 3 şehirden biri. 40ın üzerinde havaalanı aktif olarak çalışıyor. Sivasa günde 3-4 uçak iniş yapıyor. Bu ülkede artık hızlı tren var. Sivasta da birkaç sene sonra hızlı tren hizmete girecek. Sağlık sisteminde büyük gelişmeler yaşandı. Artık dünyanın en modern sağlık sistemlerinden birisi Türkiyede. İsteyen istediği hastaneye gidiyor. Eğitim sistemimizi alt üst etmişlerdi. İmam Hatip Liseleri ve Meslek Liselerinin orta bölümleri kapatılmıştı. Ama AK Parti iktidarı bu orta bölümleri yeniden açtı. Bütün orta okullarda ve liselerde Kuran-ı Kerim seçmeli ders oldu. Kimse bunu aklının ucundan geçiremedi, hayal edemedi. Ama Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan bunu yaptı. Yapılan bu hizmetler için de gururluyuz ve bunları sizlerle rahatlıkla paylaşabiliyoruz.
     AK Parti Sivas İl Başkanlığınca düzenlenen mahalle toplantılarının devam edeceği bildirildi.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Kuru, mahalle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER