AK Parti İl Başkanı Tüfenkciden Damızlık

AK Parti İl Başkanı Tüfenkciden Damızlık Koyun Keçi Üreticiler Birliğine ziyaret


MALATYA (A.A) - AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Damızlık Koyun Keçi Üreticiler Birliğini ziyaret etti.
     Tüfenkci, bazı il teşkilatı üyeleriyle yaptığı ziyarette, Damızlık Koyun Keçi Üreticileri Birliği Başkanı İhsan Akınla görüştü.
     Terör sorunun bitmesiyle Doğu ve Güneydoğuda hayvancılığın da gelişeceğini belirten Akın, partilerinin iktidarıyla özellikle üreticilerin birlik oluşturduğunu, partilerinin de birliğin getirmiş olduğu enerjiyi ve sinerjiyi her zaman desteklediğini ifade etti.
     Tüfenkci, Bugüne kadar hiçbir iktidarın vermediği kadar tarım ve hayvancılığa destek verdik ve bu 2013 yılında da bu desteklerimiz devam edecektir dedi.
     Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde verimli toprakların terör meselesi sebebiyle istenildiği gibi kullanılamadığını dile getiren Tüfenkci, şunları kaydetti:
     Bu süreci inşallah başarıyla sonuçlandırırsak bundan bölge halkı çok verimli bir şekilde faydalanacaktır. Bu nedenle bu sürece herkesin katkı sunması gerekir. Bildiğiniz gibi bazı siyasi partiler, bu kanın durmaması için gayret sarf ediyorlar, mitingler dahi düzenliyorlar. Adeta kandan medet umuyorlar. İlelebet bu kanın, gözyaşının devam etmesi mümkün değil. Bugüne kadar 30 bine yakın terörist öldürdük ama hala devam ediyor. Dağdaki insanların indirilmesi için bir formülün bulunması lazımdı. Başbakanımız bu noktada dirayetli bir şekilde siyasi geleceğini de riske atarak, insanlarımızın mutluluğu için, anaların göz yaşının dinmesi için elinden geleni yapıyor.
     Akın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, birlik olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Tüfenkciden Damızlık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER