AK Parti İl Başkanı Yağcıdan Özgana

AK Parti İl Başkanı Yağcıdan Özgana ziyaret


ADANA (A.A) - AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcının Kozan Belediye Başkanı Kazım Özganı ziyaret ederek aldığı ödül sebebiyle kutladığı bildirildi.
     Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Başkanı Yağcı, Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili ve bazı il yönetim kurulu üyeleri, Başkan Özganı AK Parti Yerel Yönetimler Sempozyumunda, Yaşanabilir ve Estetik Şehirler kategorisinde birincilik ödülü alması sebebiyle makamında ziyaret ederek tebrik etti.
     Yağcı, Özganın Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın elinden aldığı ödülle göğüslerini kabarttığını ifade ederek, "Özgan, çalışan, iş üreten ve aynı zamanda mesleğinin hakkını veren bir belediye başkanımız. Sayın Başkanımızın şehre güzellikler kattığına şahit olduk. Tarihi eserlerin restore edilerek yeniden eski görünümüne kavuştuğunu gördük. Kendisinin bundan sonraki dönemde de güzel hizmetlere imza atacağına inanıyorum" ifadeleri kullandı.
     AK Parti İl Başkanlığı Yerel Yönetimlerden sorumlu komisyon Başkanı Faruk Aytek, İl Sekreteri Yalçın Limoncu, il yönetim kurulu üyeleri İsmail Babacan ve Recep Özdemir de Özganı kutladı.
     Başkan Özgan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Yağcıdan Özgana Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER