AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı


ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.
     AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, SGK Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda, kentte yapılan yatırımlarla ilgili bilgi verdi.
     Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba da seçimlere birlik ve beraberlik içerisinde hazırlanılması gerektiğini vurguladı. Kavganın hiç kimseye faydası yok, Allah ne diyorsa o oluyor, bel altına vurarak bir yere gelmemiz mümkün değil diyen Fakıbaba, şunları kaydetti:
     Birlik ve beraberlik içerisinde samimi bir şekilde Başbakanımıza nasıl layık olabilir, bu partinin oyunu nasıl arttırabiliriz, o bir oyu arttırmak için kimseyle nasıl küsmeyiz bunları bilmek zorundayız.
     AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman ise AK Partinin yaptığı projelerle şehrin inşaat sahasına dönüştüğünü ifade etti.
     Konuşmasında çözüm sürecinde değinen Akman, şunları kaydetti:
     Bu meselenin kökünden halledilmesi için bugün AK Parti kollarını sıvamış, bütün gövdesini taşın altına koymak suretiyle Türkiyeyi neredeyse asırlık hale gelmiş olan bu meseleden kurtarmak için gayret sarf ediyor. Türkiyenin ayağına yıllardır bağlanmış olan prangadan ülkeyi kurtarmak istiyor. Türkiyenin koşusuna, şahlanmasına engel olan bu problemi ortadan kaldırmaya çalışıyor. Ve herkesin ağzında bir ortak slogan var nedir o- Bu problemi çözse çözse AK Parti çözer.
     Toplantıya, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Mehmet Akyürek, Zeynep Karahan Uslu ve partililer katıldı.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Müslüm Etgü
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER