AK Parti ilçe kadın kollarından konferans

AK Parti ilçe kadın kollarından konferans


KAYSERİ (A.A) - Pınarbaşı AK Parti ilçe kadın kolları, kadınlar günü münasebeti ile ilgili konferans verdi.
     Özel bir düğün salonunda gerçekleşen konferansa Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırtaşı, il kadın kolları yönetimi, belediye meclis üyeleri, Pınarbaşı AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Polat, Pınarbaşı AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çalışkan, ilçe ve köy parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
     Açılış konuşmasını yapan ilçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Polat, Hükümetimiz döneminde kurulan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının özellikle son zamanlarda toplumun kanayan yarası olan kadına şiddet ve ailenin korunmasına yönelik yaptığı çalışmaların anlatıldığı ve 8 Mart dünya kadınlar günü haftasına özel olarak kadınlarımıza istinaden partiler üstü böyle bir toplantı yapalım istedik. Bundan sonra da kadınlarımızı ilgilendiren bu tür bilgilendirme toplantıları devam edecek. İlginize teşekkür ediyorum dedi.
     Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Pakırtaşı, Artık kadınlarımız çeyizle uğraşmıyor.Eğitimle uğraşıyor. Siyaset yapıyor. Önümüzdeki yerel seçimler bizim için çok önemli. Yerel seçimlerde AK Partinin ön plana çıkması ile bu genel seçimlere de daha güçlü gireceğimiz anlamına geliyor dolayısıyla biz kadınların geleceği seçimlere bakıyor. Şu söyleyeceğimi Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan söylüyor. Ben de size iletiyorum. Siz kadınlardan ilçe belediye başkanı adayları, belediye meclis üyeleri, muhtar adayları olmalarını bekliyoruz dedi.
     Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından uzman Begüm Fatma Arslan ve Şerife Nalbant, kadına şiddet ve ailenin korunmasına yönelik çıkarılan kanunlar, anayasamızın kadına verdiği haklar ve koruyucu aile konularında bilgi aktardılar.
    
     Muhabir: Murat Peker / Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber AK Parti ilçe kadın kollarından konferans Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER