AK Parti İzmir Kadın Kolları Danışma

AK Parti İzmir Kadın Kolları Danışma Meclisi toplantısı -Genel Başkan Yardımcısı Hotar: "Artık İzmirin tahammülü İzmirin kaybedecek zamanı kalmamıştır"


İZMİR (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, İzmirin belediyecilik açısından iyi yönetilmediğini savunarak, "Artık İzmirin tahammülü, İzmirin kaybedecek zamanı kalmamıştır" dedi.
     AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Danışma Meclisi toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar ve Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşitin katılımıyla Balçova Termal Otelde yapıldı.
     Hotar, burada yaptığı konuşmada, İzmirde partilerine karşı algıyı artık yönetebilmeleri ve İzmirlileri gerçeklerle karşı karşıya getirmeleri gerektiğini söyledi.
     İzmirin belediyecilik açısından kötü yönetilmesine karşın yerel seçimlerde başarı elde edemediklerini, bunun da partilerine ilişkin olumsuz algıdan kaynaklandığını anlatan Hotar, şunları kaydetti:
     "Önümüzdeki en önemli engel bu algıyı değiştirmemek. Çünkü artık çalışmayan, başarısız belediyenin sığınabildiği tek gerekçe, Ankara bizi çalıştırmıyor, hükümet bizi engelliyor. İşte yine beyanatı var belediye başkanının, efendim metroyu bitirecekmiş de bilmem 3-5 aydır imzada Ankarada bekliyormuş. 10 yıl geçmiş, en az 10 kere 20 kere, metro bitecek diye taahhütler verilmiş, bitmemiş. Facialar yaşanmış, çalışan işçiler vefat etmiş, evler çökme tehlikesi yaşıyor. En az 3 tane metro bitirecek kadar para harcanmış ve hala bundan sorumlu olan büyükşehir belediye başkanı çıkıp Ankara imza atmadı da onun için gecikti diyebiliyor."
     Nükhet Hotar, "AK Parti olarak bu masallara karınlarının tok olduğunu artık İzmirlilerin de bu masallara inanmaması" ve gerçeği görmesi gerektiğini dile getirdi.
     "Bunları anlatmamız, İzmirlilerin önce yüreklerini, gönüllerini sonra da oylarını kazanmamız lazım. Artık İzmirin tahammülü, İzmirin kaybedecek zamanı kalmamıştır diyen Hotar, çalışmalarını bu yönde sürdürdüklerini kaydetti.
     AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit de 10 yıldır iktidarda olan bir partinin birçok yerde yaptığı hizmeti anlatmak için vakit bulamadıklarını bazı yerlerde hala ne olup olmadıklarını anlatma konusunda vakit harcadıklarını ifade etti.
     İzmirin de bu yerlerin başında geldiğini aktaran Akşit, kadın kolları üyelerinden yerel seçimlerde yürütecekleri çalışmayla bunu tersine çevirme, ilçe belediyeleri ve büyükşehir belediyesini AK Partiye taşıma sözü aldı.
    
     Muhabir: Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber AK Parti İzmir Kadın Kolları Danışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER