AK Parti Karabük Milletvekili Kahveci:

AK Parti Karabük Milletvekili Kahveci: -Eskipazar ilçesinde meydana gelen ve 7 köy evinin yandığı olaydan sonra köylülerimize her türlü imkan sağlanmıştır


KARABÜK (A.A) - AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Eskipazar ilçesinde meydana gelen ve 7 köy evinin yandığı olaydan sonra köylülerimize her türlü imkan sağlanmıştır dedi.
     Kahveci, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2 gün önce Eskipazar ilçesine bağlı Bulduk Köyünde bir yangın meydana geldiğini ve bu yangında 7 evin yandığını, tek tesellilerinin can kaybının olmaması olduğunu söyledi.
     Yangından sonra başta Karabük valisi olmak üzere bütün yetkililerin köye geldiğini ve yapılacak ne varsa yaptığını hatırlatan Kahveci, Bende köye gittim ve inceledim. Eskipazar ilçesinde meydana gelen ve 7 köy evinin yandığı olaydan sonra köylülerimize her türlü imkan sağlanmıştır. Yangından sonra evleri yanan vatandaşlar için bölgeye prefabrike evler yerleştirildi. Yanan evlerin enkazları ise kaldırıldı. Acı hepimizin ortak acısıdır. Burada yanan sadece ev değil o evlerle birlikte kül olan anılardır, hatıralardır. Allaha çok şükür ki can kaybımız yok. Kızılayımız burada, konteyner evlerimiz burada yaralar hızla sarılıyor. Köylülerimize geçmiş olsun diye konuştu.
     (AOL-NER)
<< Önceki Haber AK Parti Karabük Milletvekili Kahveci: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER